BHV

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen kent die uitdrukking. En dit ongeluk kan zowel thuis, op straat als op het werk gebeuren. Voor de werksituatie zijn de bedrijfshulpverleners in het leven geroepen.

Een werkgever is vanuit de arbowet verplicht om één of meerdere bedrijfshulpverleners aan te stellen. Deze werknemers worden opgeleid om te kunnen handelen in een noodsituatie. Ze leren zowel eerste hulp verlenen alsook brand blussen en ontruimen. Natuurlijk is het belangrijk dat de basiskennis regelmatig ( minimaal 1x per jaar) herhaald wordt. Enerzijds om vaardig te blijven, anderzijds om kennis te nemen van de laatste nieuwe inzichten.

De basiscursus is voor iedereen gelijk, in de herhalingslessen kan ingegaan worden op bedrijfsspecifieke situaties.

Voor medewerkers in de kinderopvang is er een cursus BHV Werken met Kinderen. Hierin is alles gericht op kinderen, zowel de eerste hulp als brand en vooral ook het ontruimen.

Bij MG2Care wordt gewerkt met een vaste groep instructeurs. Hierdoor zul je door de jaren heen dezelfde instructeur voor de klas hebben staan. Ook bestaat de groepen uit maximaal 10 personen.

De cursus kan ook op locatie gegeven worden. Heb je minimaal 6, maximaal 10 personen en voldoende ruimte, dan kom ik de cursus op locatie verzorgen.