Een eigen bedrijf

Eind 2012 werd ik ontslagen bij het bedrijf waar ik toen werkte. Ik heb nog wel gesolliciteerd maar in februari 2013 werd een sollicitatiegesprek geannuleerd. De betreffende persoon moest/ging naar Frankrijk omdat zijn goede vriend door een ski-ongeval overleden was. Dit was voor mij een triggerpunt, ik ging nadenken: “Wil ik nog wel elke dag van 8-5 werken”, “Wil ik nog wel iedere keer problemen hebben om vrij te krijgen?” Het antwoord hierop was: “Nee, ik wil zelf mijn tijd kunnen indelen”. Mede omdat ik al ruim een jaar rondliep met de gedachte om met mijn diploma instructeur Eerste Hulp meer te gaan doen, was voor mij de keuze toen snel gemaakt. Al mijn lopende afspraken heb ik afgezegd, mijn inschrijvingen bij detacherings- en uitzendbureau’s stopgezet en ik ben me gaan oriënteren op het starten van een eigen bedrijf. Op 1 april 2013 heb ik mijn eigen bedrijf MG2Care ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Door samenloop van omstandigheden ( vraag en aanbod) had ik vrij snel een paar opdrachtgevers.
Ik kan zeggen dat ik van mijn passie, mijn werk gemaakt heb.

Meer blogs

Verbranden

De eerste zonnige dag van het jaar is een feit. Samen met je vrienden wil je hiervan genieten en jullie gaan gezellig “een terrasje pikken”. Door het briesje is het heerlijk vertoeven op jullie favoriete terras. ’s Avonds als je thuis bent, voelt je huid wel warm aan en als...

Lees meer

Tips om koolmonoxide-vergiftiging voorkomen:

Zorg voor voldoende aanvoer van zuurstof in de ruimte waar een verwarmingstoestel staat bijvoorbeeld door luchtrooster; Zorg dat de verbrandingsgassen goed afgevoerd worden; Zorg voor goed onderhoud van de verwarmingstoestellen; Zorg dat de toestellen aangesloten worden door een erkende installateur; Gebruik verwarmingstoestellen waarvoor ze gemaakt zijn: een houtkachel is een...

Lees meer
Verdrinking

Verdrinking

Het is weer mooi weer, zwemweer. Of je gaat naar het zuiden op vakantie en je hebt een camping of hotel met zwembad. Dus we gaan heerlijk zwemmen. Ook met de kleine spruit. Maar hoe lekker dit ook is, er dreigt ook gevaar bij zwemmen, namelijk verdrinking. Verdrinking is één...

Lees meer