UPDATE n.a.v. persconferentie 13-10-2020

Als opleidingsinstituut kunnen we de BHV-herhalingslessen doorgang laten vinden. Uiteraard conform de huidige aanpak van de coronapandemie ( < 30 personen, 1,5 mtr afstand, mondkapje buiten de les en evt. bij specifieke gevallen in de les). Ook is er voldoende ontsmettingsmiddel en zijn er voldoende handschoenen aanwezig. Bij reanimatie is er voor iedere cursist een eigen long ( en evt. gezichtsmasker), bij kleiner aantal zelfs voor iedere cursist een eigen pop aanwezig. Het aanleggen van verbanden gebeurt zoveel mogelijk op fantoom-armen of -benen of eigen armen c.q. benen. En ook andere levensreddende handelingen worden coronaproof geoefend. Ook het oefenen bij brand en ontruiming gebeurt met in achtneming van de regels.
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag.

EXTRA MEDEDELING!

Heel graag zou ik weer een basiscursus bedrijfshulpverlening willen organiseren. Echter gezien de huidige ontwikkelingen vind ik niet verantwoord, ondanks alle veiligheidsmaatregelen, om een basiscursus te organiseren. Hopelijk kan ik in het voorjaar van 2021 wel weer een basiscursus organiseren.

Ik hoop dat jullie zo lang kunnen wachten!


Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina, kun je deelnemers aanmelden voor een herhalingsles. I.v.m. Corona is de groepsgrootte aangepast. Per herhaling kunnen zich maximaal 10 personen inschrijven. Dit is helaas nog niet geautomatiseerd maar er wordt wel de hand aan gehouden. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Maak een keuze uit de opgegeven data en vul de gevraagde gegevens van de deelnemer(s) in.

De locatie voor de herhalingslessen is i.v.m. Corona gewijzigd:
Boerenspellen
Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel

Inschrijven herhaling BHV najaar 2020

 

Verification